Chcę zamówić piłę spalinową marki Stihl ms 181. Cena jest jak dla mnie ok, ale spotykam się z różnymi opiniami na jej temat niestety. Ktoś może podrzucić mi jakieś konkrety na jej temat?
Piła spalinowa stihl ms 181 ... Cena spoko, jakość niby też. Niestety mimo wszystko u mnie skończyło się tym, że dwa razy była już w serwisie. Cena za stihl 181 jak dla mnie mocno wygórowana. Uważam, że można trafić lepiej z wyborem.
Dlaczego ktoś zastanawia się nad Stihl ? Rozumiem, że niska cena za Stihl ms 181 może wydawać się kusząca, ale HALO! Lepiej wydać raz więcej, niż męczyć się z naprawami! Nie mówię, że ta Stihl 181 jest jakaś straszna, bo opinie faktycznie ma ok, ale rozejrzyj się jeszcze.
Na runku są lepsze! Ja używam bardzo dużo pił marki Makita. Ostato zakupiłem sobie spalinową pilarkę łańcuchową Makita tutaj na Industrii24. Chodzi jak marzenie. Fakt cena Stihl ms 181 jak patrzę jest trochę niższa, ale serio wiele. Moim zdaniem Makitka warta jest dorzucenia kilku banknotów więcej!
Kiedy używałem pilarki Stihl ms 181 miałem o niej opinie wysoką, uważałem, że super się sprawdza. Do momentu, aż nie zmieniłem marki. Teraz nie powiedziałbym, że jest taka super. Dalej dobrze ją wspominam, ale podobnie jak kolega wyżej. Warto dorzucić trochę więcej do budżetu i sięgnąć po pilarkę z wyższej półki.