Chciałbym kupić pilarkę, dlatego szukam jakie są opinie. Nie ukrywam, że nie znam się aż tak na narzędziach. Może ktoś powie mi coś o stihl ms 211 tutaj na forum? Wiem, że firma Stihl ma dobre opinie, a sama piła?
Po co Ci piła, skoro mało co wiesz o narzędziach, jeśli mogę zapytać? Będziesz jej faktycznie używać? Cena stihl ms 211 jeszcze nie jest taka wysoka, ale jak masz zamiar jej użyć 2/3 razy na rok to może warto od kogoś pożyczyć?
Chciałbym się dowiedzieć jakie pilarka stihl ms 211 ma opinie ponieważ chcę ją używać częściej niż 2/3 razy na rok. Nie chciałbym kupić czegoś słabego. Mimo, że wiele jeszcze nie wiem, to wciąż się uczę. Cena piły Stihl ms 211 jak dla mnie, początkującego to już dość spory wydatek. Potrzebuje jej do wszelkich czynności wokół domów - głównie do już średnich i dużych drzew.
Moim zdaniem będziesz zadowolony @wujass z tej pilarki Stihl ms 211. Wszędzie o pilarce Stihl ms 211 na forum i innych stronach wypowiadają się o niej dobrze. Co do ceny, to nie można chcieć za dobry sprzęt płacić grosze, tak się po prostu nie da ... a ta cena Stihl i tak jest bardzo niska
Coś czuję, że @wujass nie jesteś do końca przekonany. Dlatego szukasz opinii o Stihl na forum? Jeżeli tak jest, to nie kupuj tej piły wbrew sobie. Z tego co piszesz chcesz jej często używać, wiec powinieneś być zadowolony z zakupu. Może zajrzyj jeszcze tutaj chociażby na sklep. Makita ma ciekawe opcje w swojej ofercie. Myślę, że warto na nie zerknąć.