Proszę o opinie o samym produkcie oraz opinie na temat jego ceny. Czy warto kupować tę kosę?
Stihl fs 120 opinie ma chyba spoko, sam nie jestem jej posiadaczem, ale pożyczam zawsze od szwagra, gdy robi się już trochę cieplej i trzeba trochę pokosić 😉 . Na temat ceny niestety też nie mogę się wypowiedzieć, ale z samego użytkowania wydaje mi się, że warto
Jak dla mnie cena zbyt wysoka, no chyba musiałbym codziennie używać jej, żeby tyle wydać. Prawie 2 tys. wow. Cena kosy Stihl fs 120 jak dla mnie jest mocno wygórowana.
Sprawdź sobie @Michał kosy spalinowe od Makity tutaj na industrii. Są o wiele tańsze w porównaniu do ceny Stihl fs 120. Nie wiem z czego to wynika, ale używam Makity już od kilku wiosen i mogę Ci ją polecić z czystym sumieniem. Jest bardzo poręczna. No naprawdę jak dla mnie super! Na temat Stihl fs 120 opinii nie mam, bo od kiedy kupiłem Makitę nie potrzebuję jej zmieniać. Za pierwszym razem strzał w dziesiątkę 😎
Skoro go stać i chce kupić sobie taką spalinóweczkę to dlaczego nie? Stihl fs 120 opinie ma eleganckie, jakość też niczego sobie. Cena, no cóż ... niektórzy się cenią.